Trixie Quiz

October 23, 2012 trixiecat

Let’s test your knowledge of an incredibly important subject – me!

1. What year was I born?
a. 1852
b. 2008
c. 2009
d. 2013

2. Where is my litter box?
a. Underneath the circulation desk
b. In Miss Julie’s office
c. In the restroom of the children’s library
d. In the men’s staff restroom

3. What animal do I dislike?
a. dogs
b. aardvarks
c. unicorns
d. walruses

4. Who is my mortal enemy?
a. Sara
b. Mr. Blinn
c. John
d. The FedEx delivery guy

5. Why do I like to go outside at night?
a. To hunt
b. To annoy the staff
c. To go on dates with boy cats
d. All of the above

6. What do I do to be naughty?
a. Make copies of myself
b. Scratch the furniture
c. Chew on books
d. Answer the phone when I’m not supposed to

7. What do I like to play in the most?
a. Boxes
b. The elevator
c. The trash
d. The sink

8. What’s the only thing faster than me?
a. The speed of light
b. A race car
c. A rocket
d. Kriztina rushing home to watch Grey’s Anatomy

9. Sometimes I spend the weekend with:
a. Nancy
b. Miss Julie
c. Becky
d. The President

10. My favorite thing about the library is the:
a. People
b. Books
c. Comfy chairs
d. All of the above


Answers: 1.c 2.d 3.a 4.c 5.d 6.b 7.a 8.d 9.b 10.d

Advertisements

Entry Filed under: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

  • Archives

  •  
    %d bloggers like this: