Archive for October 2012




Celebrity Quiz

What celebrity is your cat like? Find out by taking the Celebrity Cat Quiz! I took it and found out I’m most like:


Angelina Jolie!

Add comment October 30, 2012

Famous Cats Quiz

Take this famous cats quiz. It’s not easy – Mr. Blinn only got 5 our of 10 right.

Add comment October 26, 2012

Trixie Quiz

Let’s test your knowledge of an incredibly important subject – me!

1. What year was I born?
a. 1852
b. 2008
c. 2009
d. 2013

2. Where is my litter box?
a. Underneath the circulation desk
b. In Miss Julie’s office
c. In the restroom of the children’s library
d. In the men’s staff restroom

3. What animal do I dislike?
a. dogs
b. aardvarks
c. unicorns
d. walruses

4. Who is my mortal enemy?
a. Sara
b. Mr. Blinn
c. John
d. The FedEx delivery guy

5. Why do I like to go outside at night?
a. To hunt
b. To annoy the staff
c. To go on dates with boy cats
d. All of the above

6. What do I do to be naughty?
a. Make copies of myself
b. Scratch the furniture
c. Chew on books
d. Answer the phone when I’m not supposed to

7. What do I like to play in the most?
a. Boxes
b. The elevator
c. The trash
d. The sink

8. What’s the only thing faster than me?
a. The speed of light
b. A race car
c. A rocket
d. Kriztina rushing home to watch Grey’s Anatomy

9. Sometimes I spend the weekend with:
a. Nancy
b. Miss Julie
c. Becky
d. The President

10. My favorite thing about the library is the:
a. People
b. Books
c. Comfy chairs
d. All of the above


Answers: 1.c 2.d 3.a 4.c 5.d 6.b 7.a 8.d 9.b 10.d

Add comment October 23, 2012

Becky Poem

Best friend
Entertains me
Catalogs books
Knows all about the library
Yummy food she feeds me!

Add comment October 18, 2012

Gary the Guinea

Gary the Guinea likes to visit the library. I’d like to challenge him to a fight, but I think I need to get a little bigger. Well, maybe a lot bigger. Find out about these funny-looking birds here.

Add comment October 17, 2012

Columbus’ Cats

Did you know Christopher Columbus took cats along on his voyage? They were there to catch mice on the ships. Hey, that’s no way to spend a cruise! I would be spending all my time in the casino.

I wonder if this floats?

Add comment October 9, 2012

Cats Just Wanna Have Fun!

Don’t let your cat suffer from Bored Cat Syndrome! Find out how to enrich your cat’s life with stimulating activities. I can’t say I’m bored here at the library, with lots of people to play with and places to explore. But I wish the floor wasn’t all covered with carpet. We need a waxed floor I can skid around on!

Image

Add comment October 6, 2012

  • Archives

  •